Publicitate pe site   |   Advertise   |   Contact   |   Unelte Bloggeri   |   Codecuri audio/video   |   Coduri imagini hi5/myspace/blog/forum   |   Round Corners/Crop Image   |   XXX 2.0
 
 
 

FilmeOnline.org ne dau filme, interesant disclaimer, bear with me

Written by Cosmin on 09/12/2009 – 06:47 -

movie-and-popcorn
Update!

Salut,
Sunt unul din administratorii site-ului www.filmeonline.org si te-as ruga sa te mai documentezi putin si sa editezi acest post, ok ? (http://www.subtire.com/2009/12/09/filmeonline-org-ne-dau-filme-interesant-disclaimer-bear-with-me/ )
Nu ti-o zic in nume de rau , doar ca ceea ce spui nu este adevarat .
Iti sugerez sa mai inveti putin php .
Bafta in continuare cu blog-ul .
O zi buna !

Probabil m-am inselat intr-o mica maniera, filmele nu sunt stocate pe site-ul filmeonline.org ci, din motive tehnice (prea putin spatiu pe server, prea mare largimea de banda sunt stocate pe site-uri de file hosting. Interesant pare faptul ca “administratorii” “nu au nimic de-a face” cu uploadarea fisierelor pe acele site-uri, ei pur si simplu le “pescuiesc” in format *.flv de pe aceste site-uri (dump.ro, rapidshare.com, megaupload.com, dailymotion.com, myspace.com, ouou.com, stage6.com, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com si altele…) dupa care le ofera vizitatorilor lor in format *.swf prin playerul inglobat in site.

P.S. Cand faceam site-uri in php (LAMP) si call-uri CURL administratorii filmeonline.org se jucau in nisip.

Niste baieti destepti care cred ca toata lumea e proasta, posibil cu personalitati narcisiste.

Cam asa caracterizez eu indivizii care produc si administreaza FilmeOnline.org, toate bune si frumoase la ei pe blog pana ajung la Disclaimer, partea cea mai delicioasa a site-ului asa de frumos colorata si aromata cu minciuni a caror limita de expirare se apropie de sfarsit. Ma gandesc oare, pana cand un administrator Google o sa isi dea seama de mascaraua facuta de acest site si o sa isi retraga AdSense-ul de pe site.

Sa elucidam misterul si sa explicam mecanismul site-ului.

In fapt:  administratorii spun ca site-ul ofera filme intregi care pe site apar doar ca linkuri, nimic nu este stocat la ei pe servere.

Realitatea: toate filmele sunt stocate la ei pe serverul Romanesc aflat in Bucuresti la firma SC CHML WEB SERVICES SRL. Buna treaba baieti. Sunteti inteligenti pana la un anumit punct, dar nu mintiti, oamenii urasc minciuna, spuneti adevarul, spuneti ca voi descarcati filmele de pe torrente si alte surse, le puneti o subtitrare si cu JW Player le poate vedea lumea la voi pe site. Dar nu mintiti mai baietilor bai.

Hai sa arat la lume cum ati facu, cum era daca erau filmele cu hosting pe alte site-uri si cum e cand sunt la voi.

<p><embed src="http://www.filmeonline.org/jw/player.swf" width="500"
height="430" bgcolor="undefined" allowfullscreen="true"
flashvars="file=http://www.filmeonline.org/jw/filme/filme.php?go=robodoc.mp4&#038;
type=video&#038;autostart=true&#038;image=

http://www.filmeonline.org/wp-content/uploads/RoboDoc.jpg&#038;

plugins=captions-1&#038;captions.file=

http://www.filmeonline.org/jw/sub/robodoc.srt&#038;logo=

http://www.filmeonline.org/jw/watermark.png"></p>

Da, codul de mai sus nu face altceva decat sa defineasca niste parametrii, variabile si constante dintr-o adresa care permit rularea filmului pe site. Minciuna e colorata in rosu, filmul se afla pe site-ul filmeonlone.org nu pe alt server sau cine stie unde altundeva. Copiati portiunea cu rosu si o sa vedeti ca puteti descarca filmul in format .flv, fisier de 500 si ceva MB.

Oricum, imi place site-ul, uneori nu functioneaza bine filmele dar e ok.

Felicitari si scoateti minciunile alea de la Disclaimer.


Taguri: , ,
Postat in: site, web space | No Comments »

 
 
Publicitate
 

 
 
Mersi pentru accept! Nu uita sa adaugi subtire.com in lista ta de prieteni pe site-urile tale favorite!
 
YouTube
 
MySpace
 
Trilulilu
Add to Technorati Favorites
 
RSS
 
Subscribe with Bloglines

Primesti pe mail articolele noi: